Samen maken we uw plannen waar.


Over ons

Een perfecte productie van het schrijnwerk en een vlekkeloze plaatsing: dat zijn de twee belangrijkste garanties die Solemé NV u biedt. Als Reynaers Partner werken we daarom uitsluitend met de beste materialen voor uw ramen en deuren, veranda’s, rolluiken, glaswerken en sectionale poorten.

“Bij Solemé NV gaan we een stap verder in afwerking, grootte en originaliteit.”

Wij vinden immers dat onze inbreng een blijvende meerwaarde moet leveren voor onze klanten. Voor alle fases van uw project kunt u dan ook rekenen op de technische expertise van onze eigen specialisten én de professionele ondersteuning van onze partners.

Maar alles begint met uw idee en ons advies...

Onze filosofie

Misschien kunnen we ook uw project realiseren. Maar dan horen we graag eerst uw plannen. Wat vindt u belangrijk? Welke eisen stelt u qua stijl, isolatie en comfort? Welk budget stelt u voorop? Want dat is ons principe:

“Eerst luisteren we naar u. Pas dan geven we u het juiste advies.”

Zodra we een precies beeld hebben van uw plannen, denken we met u mee. We stellen u verschillende alternatieven voor, overlopen eventuele voor- en nadelen, en kijken hoe we uw plannen zo (kosten)efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Het resultaat voor u: een elegante, duurzame en technisch doordachte oplossing die 100% aan uw verwachtingen beantwoordt.

Waarom kiezen voor een Reynaers Partner?

 • Hij geeft advies van het begin tot het einde van het bouwproject
 • Hij werkt uitsluitend met Reynaers-profielen en -accessoires
 • Hij fabriceert uw aluminium schrijnwerk op maat
 • Hij plaatst het aluminium schrijnwerk en zorgt voor de afwerking
 • Hij volgt regelmatig opleidingen in het Reynaers Institute

Onze Partners

 • 01/

  Reynaers Aluminium is dé Europese specialist in innovatieve en duurzame aluminiumtoepassingen. Samen met de Reynaers Partners biedt het bedrijf schrijnwerk op maat aan voor particuliere, commerciële en industriële projecten.
  www.reynaers.be

 • 02/

  AGC Glass Europe is onze geprefereerde partner voor vlakglas. De producten van het bedrijf onderscheiden zich door hun esthetische look en technische eigenschappen op het vlak van akoestiek, isolatie, weerkaatsing…
  www.agc-glass.eu

 • 03/

  Saint-Gobin is gespecialiseerd in producten voor tal van bouwtoepassingen (binnen en buiten, nieuwbouw en renovatie). De jarenlange ervaring en voortdurende innovatie maken van het bedrijf de perfecte partner voor al onze realisaties.
  www.saint-gobain-glass.com

 • 04/

  Renson creëert ventilatiesystemen en zonweringen die zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Als Renson ambassador beschikt Solemé over speciaal opgeleide technici die u adviseren en u een kwaliteitsvolle plaatsing en professionele dienst na verkoop garanderen.
  www.renson.be

 • 05/

  ALINEL een Belgische fabrikant, creert Verticale profielsystemen in aluminium. De keuze varieert tussen symmetrie en asymmetrie en tussen blokvormige profielen of meer vinvormige profielen. De unieke verticale symmetrische en blokvormige lijnen leiden tot een sobere gevelbekleding met tal van innovatieve toepassingen.
  www.alinel.be

Onze missie

Uw voorstellingen en plannen vertalen in duurzame en esthetische realisaties.

Daarvoor rekenen we op uw ideeën, bouwen we op onze specialisten, en halen we het maximum uit de kwalitatieve ondersteuning van onze partners en leveranciers.

Onze waarden

 • 01/

  Professionalisme

  Vanuit onze technische expertise en ervaring kunnen we u de best mogelijke oplossing voor úw project voorstellen. Daarbij gaan we voor niets minder dan perfectie: in ons advies, op de werf en in de uitvoering van uw schrijnwerk.

 • 02/

  Samenwerken

  Onze eigen vakmensen delen hun kennis met elkaar en werken nauw samen met onze partners. Elke opdracht verloopt bovendien in samenspraak met de klant, zijn architect en alle andere betrokkenen.

 • 03/

  Klantgerichtheid

  U schetst ons uw project, en wij adviseren. Voor we van start gaan, geven we u een precies beeld van de technische mogelijkheden, de voor- en nadelen van bepaalde keuzes, de kostprijs… Met heldere afspraken, duidelijke voorstellen en eerlijke antwoorden.

 • 04/

  Kwaliteit

  We zijn trots op elk van onze realisaties. Daarom nemen we enkel opdrachten aan die we gegarandeerd tot in de puntjes kunnen afwerken. Elk aspect wordt met de grootste zorg en de beste materialen uitgevoerd, en we blijven ook na de oplevering betrokken bij uw project.

Onze visie

Ontwerpen en realisaties die mensen bekoren en inspireren. Woningen die méér bieden op het vlak van energie, comfort en duurzaamheid. Klanten die hun ervaringen met plezier delen met onze nieuwe klanten.